יום שני, 6 באפריל 2009

גרנולת מייפל חמוציות ופקאנים-מהבלוג של מישמשית
טוב כדאי למצוא איזה בית טבע באזור ולרכוש:
סירופ מייפל אמיתי!
ואז-
1/8 כוס סירופ מייפל (אמיתי!! לא להתקמצן!).
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר חום
4 כוסות שיבולת שועל שלמה
2 כוסות אגוזי פקאן חצויים, חתוכים ליותר קטן לפי העין
1 כוס חמוציות
11/2 כוס גרעיני דלעת, חמניה ושמשום

1. על אש קטנה ממיסים את הסוכר חמאה, ומייפל.
2. בנתיים שמים את כל החומרים היבשים (מלבד החמוציות!) מערבבים היטב..
3. מחחמים את התנור ל 170 מעלות, שמים נייר אפייה ומשטחים את כל החבילה
על זה יוצקים את הסירופ משלב 1.
4 מכניסים לתנור ל 10 דק, מוציאים ומערבבים מכניסים לעוד 10 דק
5. מצננים ומוסיפים את החמוציות...
6. אוכלים עם יוגורט עיזים ומשתדלים לא לטרוף את הכל בבת אחת!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה