גרנולת מייפל חמוציות ופקאנים-מהבלוג של מישמשית
טוב כדאי למצוא איזה בית טבע באזור ולרכוש:
סירופ מייפל אמיתי!
ואז-
1/8 כוס סירופ מייפל (אמיתי!! לא להתקמצן!).
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר חום
4 כוסות שיבולת שועל שלמה
2 כוסות אגוזי פקאן חצויים, חתוכים ליותר קטן לפי העין
1 כוס חמוציות
11/2 כוס גרעיני דלעת, חמניה ושמשום
1. על אש קטנה ממיסים את הסוכר חמאה, ומייפל.
2. בנתיים שמים את כל החומרים היבשים (מלבד החמוציות!) מערבבים היטב..
3. מחחמים את התנור ל 170 מעלות, שמים נייר אפייה ומשטחים את כל החבילה
על זה יוצקים את הסירופ משלב 1.
4 מכניסים לתנור ל 10 דק, מוציאים ומערבבים מכניסים לעוד 10 דק
5. מצננים ומוסיפים את החמוציות...
6. אוכלים עם יוגורט עיזים ומשתדלים לא לטרוף את הכל בבת אחת!
טוב כדאי למצוא איזה בית טבע באזור ולרכוש:
סירופ מייפל אמיתי!
ואז-
1/8 כוס סירופ מייפל (אמיתי!! לא להתקמצן!).
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר חום
4 כוסות שיבולת שועל שלמה
2 כוסות אגוזי פקאן חצויים, חתוכים ליותר קטן לפי העין
1 כוס חמוציות
11/2 כוס גרעיני דלעת, חמניה ושמשום
1. על אש קטנה ממיסים את הסוכר חמאה, ומייפל.
2. בנתיים שמים את כל החומרים היבשים (מלבד החמוציות!) מערבבים היטב..
3. מחחמים את התנור ל 170 מעלות, שמים נייר אפייה ומשטחים את כל החבילה
על זה יוצקים את הסירופ משלב 1.
4 מכניסים לתנור ל 10 דק, מוציאים ומערבבים מכניסים לעוד 10 דק
5. מצננים ומוסיפים את החמוציות...
6. אוכלים עם יוגורט עיזים ומשתדלים לא לטרוף את הכל בבת אחת!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה